İlk stajyerlerimizle yeni dönemde daha güçlüyüz. Yapacağımız projeleri birlikte planlayıp yürüteceğimiz, hem onların destek ve katkılarını alırken hem de onlarla bilgi ve deneyimlerimizi paylaşacağımız için çok heyecanlıyız. Aynı zamanda İyaGender aktivistleri olan ve toplumsal cinsiyet eğitimleri vermeye devam eden stajyerlerimiz de burada oldukları için çok mutlular.
ODTÜ Sosyoloji bölümünde yüksek lisansına devam eden Büşra Tufan, fikirlerinin ve görüşlerinin burada değerli bulunduğunu söylüyor. Ayrıca alanda daha fazla deneyim kazanmasını sağladığı ve sivil toplum bilgisini geliştirdiği için burada kendisini iyi ve yararlı hissettiğini belirtiyor.
Ankara Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümünde yüksek lisansına devam eden Rıza Yılmaz ise İyaGender Projesi ile tanıştığı İYADER’de mesleğiyle de bağlantılı olarak toplumsal iyileşme için çalışmanın ona iyi hissettirdiğini söylüyor. Ayrıca İyaGender Projesi’nin yaygınlaşması için daha aktif çalışacak olmanın ve farklı konularda yeni projeler yazabilecek olmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade ediyor.
Biz de en az onlar kadar mutlu ve heyecanlıyız. Birlikte muhteşem bir dönem geçirmek dileğiyle.