TAP Vakfı 1 Aralık Gençlik Fonu desteğiyle bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Pozitif Noktalar projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. 1 Aralık Dünya HIV & AIDS Farkındalık Günü kapsamında yürüttüğümüz Pozitif Noktalar 1 ve Pozitif Noktalar 2 projelerimizin ardından bu yıl da bir dizi etkinlikle HIV ve AIDS konularında farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Online olarak gerçekleşecek etkinliklerimiz ve 9 farklı şehirdeki Pozitif Noktalarımızla, çok daha uzak olduğumuz bu günlerde sizlerle biraz da olsa yakınlaşmak istiyoruz.

Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eğitimi

Öncelikle, 1 Aralık haftası gelmeden biraz farkındalık kazanma amacıyla, Online Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eğitiminde buluşuyoruz. Hafta sonu, 28-29 Kasım tarihlerinde 19.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan tek günlük eğitimimize seçeceğiniz bir gün sizleri de bekliyoruz.

Eğitim ana başlıkları:

-Cinsellik ve vücudumuz ile ilgili tanımlar/kavramlar
-Cinsel Yolla Aktarılan Enfeksiyonlar
-HIV/AIDS
-Doğru bilinen yanlışlar
-Korunma Yöntemleri

Eğitime katılabilmek için 22 Kasım’a kadar Başvuru Formu’nu doldurmayı unutmayın!

13 Pozitif Nokta’da Sizlerleyiz

Önceki yıllarda sadece Ankara’daki mekanlarda gerçekleştirdiğimiz projemiz bu yıl 9 farklı şehirdeki 13 mekanla sizlerle. 1-6 Aralık tarihlerinde HIV ve AIDS konularında bilinçlendirme çalışmalarının yapılacağı pozitif noktalarımızda ayrıca ufak hediyeler de sizleri bekliyor olacak. Pozitif Noktalarımızla ilgili detaylı bilgiyi önümüzdeki günlerde duyuracağız.

Bilgi Yarışması

HIV, AIDS, cinsel sağlık ve üreme sağlığı gibi konularda, Kahoot üzerinden gerçekleşecek online bilgi yarışmamızla hem bu hafta öğrendiklerimizi pekiştireceğiz hem de sürpriz hediyeler kazanacağız. 5 Aralık’ta gerçekleşecek yarışmamızın detayları çok yakında sizlerle olacak.